SUSHI MED SILD MED ROM

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT AF TENAX SILD

INGREDIENSER

3-4 fileter Middelalder sild med rom fra Kongens Fadebur fra Tenax Sild
• 3 plader noritang
• 125 g sushiris
• 100 g sukkerærter
• 75 g friskost

FREMGANGSMÅDE

Kog sushirisene efter instruktion på pakken og sæt dem på køl.

Snit sukkerærterne helt fint på langs.
Dræn sildefileterne og del hver snitte i tre skiver.

Placer noritangen på en sushirullemåtte og dæk den næsten helt til med ris, så der kun lige er en stribe tang synligt horisontalt langs den ene kant.

Smør friskost på midten af risen horisontalt.
Læg avokado, rom sild og sukkerærter i midten af risen horisontalt.

Rul tangen til en rulle ved hjælp af rullemåtten og tryk den, uden at mase den. Fugt en skarp kniv og skær rullen i 8 stykker, eller efter ønske.