STJERNESKUD MED RØDSPÆTTE OG JOMFRUHUMMERHALER

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 400 g rødspættefilet
• 1-2 dl fuldkornsmel
• 2 spsk smør
• 12 grønne asparges
• 100-200 g jomfruhummerhaler
• 4 skiver rugbrød
• 4 spsk god mayonnaise
• Basilikum, dild og purløg
• 1 spsk olivenolie
• 1 citron
• Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 2 tsk salt og 1 tsk sukker, tag gryden af varmen med det samme.
Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.
Mariner halerne let med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Rist rugbrød imens. Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise, dampede asparges
Tip: Jomfruhummerhaler kan erstattes af rejer.