RØDSPÆTTERULLER MED PARMASKINKTE OG VESTERHAVSOST

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 4-500 g rødspættefileter/ 8 stk.
• 8 skiver parmaskinke
• 50 g vesterhavsost
• 500 g squash
• 500 g svampe, markchampignon
• 1 løg
• 1 fed hvidløg
• 2 spsk olivenolie
• 300 g cherrytomater
• Salt og peber
• 1 citron
• 1/4 bundt bredbladet persille

FREMGANGSMÅDE

Vask squashen, rens svampene, og skær begge dele i grove stykker. Snit løget og hvidløget fint.
Læg fiskefileterne på et skærebræt, krydr med salt og peber, og rul dem sammen med parmaskinke og revet ost indeni.


Læg rullerne på en bageplade med bagepapir, og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 6-7 minutter.


Steg de snittede grøntsager på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 3-4 minutter.


Vend cherrytomaterne deri og smag til med salt og peber.


Anret rødspætterullerne på et fad sammen med grøntsagerne, og drys med grofthakket persille.


Anden egnet fisk: Skærising, skrubbe eller ising.