KULLER I KARRY
TIL 4 PERSONER
OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN
INGREDIENSER
• 4-500 g kuller
• 1 løg, ca. 50 g
• 200 g gulerod, 2-3 stk.
• 3 porrer
• 1 spsk vegetabilsk olie
• 1 spsk karrypulver
• 1 dåse kokosmælk 330 ml
• 2 æbler
• 1 spsk sesamfrø
• 300 g jasminris, kogt
• 1/4 bundt bredbladet persille og mynte
• Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.
Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.
Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.
Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.
Anden egnet fisk: Kulmule, mørksej eller lyssej.