KULLER I KARRY

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 4-500 g kuller
• 1 løg, ca. 50 g
• 200 g gulerod, 2-3 stk.
• 3 porrer
• 1 spsk vegetabilsk olie
• 1 spsk karrypulver
• 1 dåse kokosmælk 330 ml
• 2 æbler
• 1 spsk sesamfrø
• 300 g jasminris, kogt
• 1/4 bundt bredbladet persille og mynte
• Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.


Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.


Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.


Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.


Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.


Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.


Anden egnet fisk: Kulmule, mørksej eller lyssej.