JOMFRUHUMMER I WOK MED KARRY, KOKOSMÆLK OG GRØNT

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 300 g jomfruhummerhaler
• 2 fed hvidløg
• 2 spsk vegetabilsk olie
• 250 g æggenudler, kogt efter anvisning
• 400 g broccoli
• 200 g edamamebønner
• Basilikum
• Karrysauce:
• 50 g finthakket løg, ca. 1 stk.
• 2 spsk karry
• 3 dl kokosmælk, 1 ds

FREMGANGSMÅDE

Hak løg groft, steg dem af i olie indtil de er blanke, tilsæt karry og brun det godt af.


Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter, smag til med salt og lidt sukker.


Skær broccoli i små aflange stykker og halver jomfruhummerhalerne. Steg dem af i en varm wok eller pande i olie og hakket hvidløg, smag til med salt og peber.


Vend det hele sammen med nudler, jomfruhummer og sauce, drys med basilikum.