GRILLET KULMULE MED BLOMKÅLSCOUSCOUS, FETA OG TOMATER
TIL 4 PERSONER
OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN
INGREDIENSER
• 500 g kulmule i filet med skind
• Frisk timian
• 200 g couscous
• 2 dl vand
• 3 spsk olivenolie
• 200 g blomkål
• 4 forårsløg
• 1/4 bundt dild
• 100 g gule cherrytomater
• 100 g røde cherrytomater
• 100 g feta
• 16 sorte oliven
• Salt
• Sort peber
• 1 citron, i både
FREMGANGSMÅDE
Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.
Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.
Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.
Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.
Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen.
Tip: Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken.