GRILLET BLÆKSPRUTTESALAT
TIL 4 PERSONER
OPSKRIFT AF TIMM VLADIMIR
INGREDIENSER
• Stor blæksprutte (8-armet), kun tentaklerne
• Syltede rødløg
• Limesaft
• Agurker, uden kerner
• Chilier, røde
• Avocado
• Olivenolie
• Koriander
• Salt
FREMGANGSMÅDE
Tentaklerne fra blæksprutten sous vides 4 timer ved 82 grader. Grill dem derefter hårdt og kort. Skær i tynde skiver.
Agurkene skæres i tynde skiver og marineres i limejuice i 10-15 minutter.
Avokadoerne halveres og tages ud af skallen. Læg dem på ildfast fad med skærefladen nedad og brænd dem helt sorte med en gasbrænder.
Skær dem i skiver bagefter og mariner dem kort i olivenolie og limesaft.
Saml det hele i et fad og kom gode mængder limesaft, salt, olivenolie og koriander på. Alt efter smag. Lad gerne hvile koldt 10 minutter inden servering.