FISH TACO MED VESTERHAVSTORSK

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 400 g vesterhavstorsk i filet
• 1 dl sesamfrø
• 2 spsk vegetabilsk olie
• 1/2 bundt koriander, groft hakket
• 2 dl creme fraiche
• 1 dl sød chilisauce
• 12 taco pandekager
• Salt og peber
• Mangosalsa:
• 1 mango
• 1 rødløg
• 1 lime usprøjtet
• 1 spsk olivenolie
• 1 dåse kikærte

FREMGANGSMÅDE

Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.


Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.


Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.


Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve. Ca. 30 sek. på hver side.


Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.


Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.


Anden egnet fisk: Kulmule.