FISH TACO MED VESTERHAVSTORSK
TIL 4 PERSONER
OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN
INGREDIENSER
• 400 g vesterhavstorsk i filet
• 1 dl sesamfrø
• 2 spsk vegetabilsk olie
• 1/2 bundt koriander, groft hakket
• 2 dl creme fraiche
• 1 dl sød chilisauce
• 12 taco pandekager
• Salt og peber
• Mangosalsa:
• 1 mango
• 1 rødløg
• 1 lime usprøjtet
• 1 spsk olivenolie
• 1 dåse kikærte
FREMGANGSMÅDE
Skær fisken i 2x2 cm stykker, krydr med salt og peber og vend i sesamfrø.
Skræl mangoen og skær den i små tern. Snit rødløget fint.
Vask limen og riv skallen fint. Pres limesaften ud.
Varm taco pandekagerne på en tør varm pande indtil de tager farve. Ca. 30 sek. på hver side.
Steg fisken på en varm pande i 2 spsk olie i ca. 1 minut på hver side.
Anret taco pandekagerne med fisk, salsa, grofthakket koriander, creme fraiche og chilisauce.
Anden egnet fisk: Kulmule.