ELG-LASAGNE

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT AF HENRI LEE

INGREDIENSER

Elgkødsovs:
• 250 g elgkød
• 100 g pancetta el. bacon, hakket
• 1 stk. bananskalotteløg, finthakket
• 50 g revet ingefær
• 2 stk. hvidløg, revet
• 100 g soltørrede tomater, hakket
• Frisk timian, 2 spsk, finthakket
• Olie
• Salt og peber

Bechamelsauce:
• 1 l sødmælk
• 150 g mel
• 150 g smør
• 1 teske muskatnød
• Salt og peber

Soltørret tomat-salsa:
• 200 g soltørrede tomater, finthakket
• 1/2 bananskalotteløg, finthakket
• 1 spspk frisk purløg, finthakket
• Salt og peber

• Frisk spinat
• Lasagneplader

FREMGANGSMÅDE

Elgkødsovs:
Sautér pancettaen i olie med løg, hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt elgkød og soltørrede tomater.

Bechamelsauce:
Smelt smørret. Tilsæt mel lidt af gangen, så det tykner og tilsæt dernæst mælk lidt af gangen. Tilsæt muskatnød.

Soltørret tomat-salsa:
Bland alle ingredienserne sammen.

Lav elg-lasagne ved at lægge skiftevis lasagneplader, elgkødsovs, lidt rødvin, bechamelsauce og frisk spinat i et ovnfast fad. Bag i ovnen ved 170-180 grader i 40 min. Put tomat-salsa på toppen og server.