OPSKRIFTTER
KRYSTAL ØSTERS MED RISTET VALNØDDEFLØDE, CAVIAR, LIME OG URTER
RÅ TUN MED PEBRET FRISKOST, CAVIAR, CITRONGELE OG ENGHAVESYRE
SPRØDE HELE FJORDREJER MED EN SYRLIG SPICY MAYO
GRILLEDE ASPARGES MED FJORDREJER OG HOLLANDAISE MED STENBIDDERROGN
BROSME TILBEREDT I FISKESUPPE MED LØVSTIKKEOLIE SAMT STEGT GRØNT
CEVICHE AF LYSSEJ M. LIME, KORIANDER, CHILI & SOYARISTEDE CASHEVNØDDER
LAVBAGT LANGE MED STEGTE ÆBLER, SKALOTTELØG OG TIMIAN
SILD M. ARONIABÆR, AKVAVIT & ÆBLE PÅ RØDBEDER M. PEBERROD & ÆGGEBLOMME
SUSHI MED SILD MED ROM
SILD MED HAVTORN & GIN MED NYE KARTOFLER, ENEBÆR OG SPRØDE JORDSKOKKER
SUSHI MED SILD MED HAVTORN & GIN
DANSKE ASPARGES MED STENBIDERROGN, RYGEOST, AVOCADO ÆRTER & DILD
STENBIDERROGN PÅ BOGHVEDEBLINIS MED FED CREME FRAICHE, RØDLØG OG DILD
STENBIDERROGN PÅ SURDEJ MED POCHERET ÆG, BRØNDKARSE OG CITRONSAFT
ØSTERS A LA FRANCAISE
ØSTERS PRIAPOS
ØSTERS BALSAMICO
FANØ OYSTER KING
ELG-LASAGNE
ANDEN MED DEN GODE SOVS TIL MORTENS AFTEN
CARPACCIO AF VILD HAVBARS
DYRERYG MED COPPA, NYE DANSKE KARTOFLER, RAMSLØG OG SALSA VERDE
BRAISERET FASAN MED SAVOYKÅL OG PANCETTA
CARPACCIO AF SOMMERBUK
FASANSLIDERS
HÅNDHAKKET TATAR AF DÅDYR MED ESTRAGONCREME, RUGBRØDSKNAS OG SKOVSYRE
BRAISEREDE HJORTERIBS
RØDBEDE-GRAVAD HAVØRRED
TANG MED KAMMUSLINGER OG MASCARPONESAUCE
FYLDIG MUSLINGESUPPE MED I SEA BACON
TANG-TAGLIATELLE I PEANUTDRESSING MED SOJASTEGT LAKS
I SEA PASTA MED JOMFRUHUMMER I TOMATSAUCE
RIMMET & STEGT MAKREL MED KARAMELLISERET HVIDLØG OG SAKEMARINERET PÆRE
DAMPET TORSK PÅ BUND AF SAUTERET PALMEKÅL & I SEA PASTA M. POCHERET ÆG
HJEMMELAVEDE FISKEFINGRE MED SPRØD TANGPANERING OG MAYO-DIP
KULLER I KARRY
GRATINERET VESTERHAVSTORSK
RØDSPÆTTERULLER MED PARMASKINKE OG VESTERHAVSOST
MØRKSEJFRIKADELLER THAI STYLE
FISH TACO MED VESTERHAVSTORSK
SKINDSTEGT KULMULE MED BLØDE LØG
DANSK HUMMER MED ROSSINI GOLD CAVIAR OG HOLLANDAISE
ROSSINI GOLD CAVIAR PÅ RISTET BLOMKÅL M. FYNSK RYGEOST OG KRYDDERURTER
SASHIMI-LAKS OG KARTOFFELSALAT MED ROMANESCO OG ROSMARIN
STEGTE SILD MED OVNBAGTE RØDBEDER OG RUGBRØD
FISKEKREBINETTER MED ROSENKÅLSSALAT OG SKYRDRESSING
SESAMPANERET RØDFISKEFILET & JORDSKOKKESALAT M. PÆRE & KRYDDERURTER
STEGTE RØDSPÆTTEFILETER MED PESTO
MOULES FRITES MED AIOLI
GRILLET JOMFRUHUMMER MED PERSILLEPESTO
STEGT RØDSPÆTTE MED REMOULADE
DAMPEDE MUSLINGER MED PERSILLEFLØDE OG HVIDLØGSCROUTONER
STJERNESKUD MED RØDSPÆTTE OG JOMFRUHUMMERHALER
RØDSPÆTTERULLER MED TIMIAN OG SØD KARTOFFELPURÉ
RØDSPÆTTE STEGT MED ESTRAGONSMØR
DAMPEDE MUSLINGER MED HVEDEØL OG GRØNT
BAGT VESTERHAVSTORSK MED MANDEL-PERSILLETOPPING
JOMFRUHUMMER I WOK MED KARRY, KOKOSMÆLK OG GRØNT
GRILLET KULMULE MED BLOMKÅLSCOUSCOUS, FETA OG TOMATER
HELSTEGT RØDSPÆTTE MED DILDSTUVEDE KARTOFLER
RÅ JOMFRUHUMMER
GRILLET BLÆKSPRUTTESALAT
GRØN PIZZA MED HUMMER
SURF'N'TURF ITALIANO/DK-STYLE
HAV TORVEHALLERNE
RØMERSGADE 18
TORVEHALLERNE G7-G8
1362 KØBENHAVN K
+45 70 203 202
© 2022 HAV TORVEHALLERNE A/S
CVR: 35417540