Vores fisk og skaldyr - HAV

Info

fish intro

Se en sæsonliste på fiskehandlerne.dk


  • fish intro Hver morgen kl 7, sidder Tommy klar på Thyborøn auktion
  • fish intro Vi har egne opkøbere på alle auktioner i Danmark, som sikre os den højeste kvalitet af råvarer
  • fish intro 3 gange om ugen får vi specialvarer fra fisketorvet Rungis i Paris
  • fish intro Hver morgen kører vi på Københavns fisketorv, for at håndplukke de bedste vare til vores kræsne kunder
  • fish intro Vi køber helst fra små lokale fiskere
  • fish intro Vi undgår at købe fra de store både der fisker med trawl
  • fish intro Al vores Laks er Bæredygtig og fra Færøerne
  • fish intro Røgvarer fra eget røgeri
  • fish intro Vores unikke leverandør netværk over hele verden- opbygget gennem mange år
  • fish intro Derfor udvælger vi nøje hver morgen ferske fisk fra danske fiskeauktioner
  • fish intro Vi stiller høje krav til vores leverandører, og er nok kendt som en smule krakilske i branchen


Historien om vores Laks:
http://bakkafrost.com/en/bakkafrost-salmon/bakkafrost-salmon/

Rungis Paris - Special varer:
http://www.rungismarket.com/

Danske auktioner:
http://www.danskefiskeauktioner.dk/

HAV

FRISK PÅ FISK SIDEN 2011

Kontakt os

ØSTERSSKOLE

fish intro

Lær at åbne østers med Havs østersskole. Det foregår hver fredag kl. 18:30-20 i vores butik i Torvehallerne. Med vores østersskole får du mulighed for at blive klogere på den delikate spise og smage dig igennem flere forskellige østers.

BRETAGNE-, GILLARDEAU- OG VENØ-ØSTERS
Du får mulighed for at åbne tre forskellige østers: Bretagne, en fransk østers, der dufter og smager af hav; Gillardeau, der er vurderet til at være en af de bedste i verden; og Venø fra Limfjorden, der har en fed og cremet, let salt, smag og som vi er blevet eneforhandlere af. Der vil altså være noget for enhver smag

SAMLET HOLD, UANSET NIVEAU
3 østers + 1 glas champagne. Pris 100 kr.

Der er plads til 8 deltagere på et hold, så tag familie, venner og kolleger i hånden eller kom som du er.

Er I flere end 8 deltagere, der har lyst til at deltage i vores østersskole en anden dag eller i et andet tidsrum, så send en forespørgsel til karina@hav.dk. Der er også mulighed for at afholde østersskolen på din arbejdsplads, dit hjem eller et helt tredje sted.

TILMELDING OG BETALING
Tilmelding til koordinator Karina på karina@hav.dk. Betaling i butikken på dagen, hvor der også vil være mulighed for at opgradere din pakken + tilløb af østers og champagne.


østers

FRISK PÅ FISK SIDEN 2011

Kontakt os

Nordisk Tang

fish intro

I Hav har vi et tæt samarbejde med Nordisk Tang. Vi vil gerne være med til at udbrede kendskabet til tang og inspirere til hvordan du bruger produkterne i madlavningen.

Der er mange gode grunde til at spise tang:


  • fish intro Tang har stor næringsværdi og et højt indhold af proteiner, kostfibre og sunde fedtstoffer
  • fish intro Tang indeholder 10 til 100 gange flere vitaminer og mineraler end almindelig frugt og grønt
  • fish intro Tang er med til at modvirke væksten i kostbetingede livsstilssygdomme
  • fish intro Tang er fyldt med B12-vitamin, der har biokemisk betydning for omsætningen af fedt og de aminosyrer, der udgør proteiners byggesten.
  • fish intro Tang er den plante, der indeholder mest k-vitamin. K-vitamin styrker knoglestrukturen, koagulering af blodet samt modvirkning af tilkalkning ad blodkarene.
  • fish intro Tang indeholder naturlige salte som substituerer NaCl
  • fish intro Tang indeholder mange mineraler som gentagende gange har vist positiv effekt på kroppen
  • fish intro Tang indeholder polysaccarider som er antibakterielle og således nedbryder bakterier
  • fish intro Tang har en positiv effekt på svampeangreb
  • fish intro Tang indeholder omega 3, 6 og 9
  • fish intro Tang er en stor kilde til antioxidanter, som er med til at bekæmpe cancer
  • fish intro Tang kan spises rå, kogt, bagt, ristet, pureret, tørret, granuleret eller fristurestegt

Det behøver ikke være svært at bruge tang i den daglige madlavning. For at understrege det, har Hav og Hav2Go udviklet en række opskrifter med tangprodukter fra Nordisk Tang.

Røget forel med grillet ananas, agurk og chili
Røget regnbueørred med ananas, tomat og forårsløg
Røget forel med agurk, æble og dild
Røget regnbueørred med grøn og gul squash
Grillet havbars med salat af grillet ananas, søl og sølflager
Grillet forel med grillet fennikelsalat med nektarin og rødløg
Grillet regnbueørred med grillet fennikelsalat og sukkertang
Stegte madagascargambas med stegt fennikel og tangsennep m. lakrids
Laksetatar med fennikel og tangsennep m. lakrids
Torskeryg med æble, knoldselleri og tang-tørpesto
Vilde rejer med persille, forårsløg og tangsennep m. estragon

Læs mere om Nordisk Tang her


Nordisk Tang
Nordisk Tang Nordisk Tang Nordisk Tang
Nordisk Tang Nordisk Tang Nordisk Tang

FRISK PÅ FISK SIDEN 2011

Kontakt os

Video

fish intro