Vores fisk og skaldyr - HAV

Om vores fisk om skaldyr

fish intro

Se sæsoner for fisk og skaldyr på fiskehandlerne.dk


  • fish intro Hver morgen kl 7, sidder Tommy klar på Thyborøn auktion
  • fish intro Vi har egne opkøbere på alle auktioner i Danmark, som sikre os den højeste kvalitet af råvarer
  • fish intro 3 gange om ugen får vi specialvarer fra fisketorvet Rungis i Paris
  • fish intro Hver morgen kører vi på Københavns fisketorv, for at håndplukke de bedste vare til vores kræsne kunder
  • fish intro Vi køber helst fra små lokale fiskere
  • fish intro Vi undgår at købe fra de store både der fisker med trawl
  • fish intro Al vores Laks er Bæredygtig og fra Færøerne
  • fish intro Røgvarer fra eget røgeri
  • fish intro Vores unikke leverandør netværk over hele verden- opbygget gennem mange år
  • fish intro Derfor udvælger vi nøje hver morgen ferske fisk fra danske fiskeauktioner
  • fish intro Vi stiller høje krav til vores leverandører, og er nok kendt som en smule krakilske i branchen


Al vores laks er bæredygtig og kommer fra færøske Hiddenfjord:
http://hiddenfjord.com/

Rungis Paris - Special varer:
http://www.rungismarket.com/

Danske auktioner:
http://www.danskefiskeauktioner.dk/

HAV

FRISK PÅ FISK SIDEN 2011

Kontakt os

ØSTERSSKOLE

fish intro

Lær at åbne østers med Havs østersskole. Med østersskolen får du mulighed for at blive klogere på den delikate spise og smage dig igennem flere forskellige østers.

Østersskolen afholdes hver fredag kl. 18:30-19:30 hele året rundt (med undtagelse af helligdage der falder på en fredag) i vores butik i Torvehallerne.

  • fish intro 3 FORSKELLIGE ØSTERS OG 1 GLAS BOBLER FOR 100 KR.

    For 100 kr. får du mulighed for at åbne tre forskellige østers, mens du nyder et glas bobler (med mulighed for tilkøb af østers og bobler). Betaling foregår i butikken efter østersskolen. Vi sørger for østerssknive.

    Der er plads til 10 deltagere på et hold, så tag familie, venner og kolleger i hånden eller kom som du er. Tilmeld dig her senest dagen inden kl. 12.

    Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du meget gerne ringe til butikken på 70 203 202 (tast 1), da der er et begrænset antal pladser på østersskolen.

    Hvad: Østersskole
    Hvor: Hav, Rømersgade 18, 1360 København K
    Hvornår: Hver fredag kl. 18:30-19:30


østers

FRISK PÅ FISK SIDEN 2011

Kontakt os

Nordisk Tang

fish intro

I Hav har vi et tæt samarbejde med Nordisk Tang. Vi vil gerne være med til at udbrede kendskabet til tang og inspirere til hvordan du bruger produkterne i madlavningen.

Der er mange gode grunde til at spise tang:


  • fish intro Tang har stor næringsværdi og et højt indhold af proteiner, kostfibre og sunde fedtstoffer
  • fish intro Tang indeholder 10 til 100 gange flere vitaminer og mineraler end almindelig frugt og grønt
  • fish intro Tang er med til at modvirke væksten i kostbetingede livsstilssygdomme
  • fish intro Tang er fyldt med B12-vitamin, der har biokemisk betydning for omsætningen af fedt og de aminosyrer, der udgør proteiners byggesten.
  • fish intro Tang er den plante, der indeholder mest k-vitamin. K-vitamin styrker knoglestrukturen, koagulering af blodet samt modvirkning af tilkalkning ad blodkarene.
  • fish intro Tang indeholder naturlige salte som substituerer NaCl
  • fish intro Tang indeholder mange mineraler som gentagende gange har vist positiv effekt på kroppen
  • fish intro Tang indeholder polysaccarider som er antibakterielle og således nedbryder bakterier
  • fish intro Tang har en positiv effekt på svampeangreb
  • fish intro Tang indeholder omega 3, 6 og 9
  • fish intro Tang er en stor kilde til antioxidanter, som er med til at bekæmpe cancer
  • fish intro Tang kan spises rå, kogt, bagt, ristet, pureret, tørret, granuleret eller fristurestegt

Det behøver ikke være svært at bruge tang i den daglige madlavning. For at understrege det, har Hav og Hav2Go udviklet en række opskrifter med tangprodukter fra Nordisk Tang.

Røget forel med grillet ananas, agurk og chili
Røget regnbueørred med ananas, tomat og forårsløg
Røget forel med agurk, æble og dild
Røget regnbueørred med grøn og gul squash
Grillet havbars med salat af grillet ananas, søl og sølflager
Grillet forel med grillet fennikelsalat med nektarin og rødløg
Grillet regnbueørred med grillet fennikelsalat og sukkertang
Stegte madagascargambas med stegt fennikel og tangsennep m. lakrids
Laksetatar med fennikel og tangsennep m. lakrids
Torskeryg med æble, knoldselleri og tang-tørpesto
Vilde rejer med persille, forårsløg og tangsennep m. estragon

Læs mere om Nordisk Tang her


Nordisk Tang
Nordisk Tang Nordisk Tang Nordisk Tang
Nordisk Tang Nordisk Tang Nordisk Tang

FRISK PÅ FISK SIDEN 2011

Kontakt os

Video

fish intro