Nyt på vinhylden: Flor de Pingus og andre vine fra Peter Sisseck - HAV

Nyt på vinhylden: Flor de Pingus og andre vine fra Peter Sisseck.

fish intro

På Kildegårdsvej udvider vi vores vinsortiment med bl.a. Flor de Pingus og andre vine fra den legendariske danske vinmager Peter Sisseck

Den danske vinmager Peter Sisseck er ikke kun landskendt, men verdenskendt for sine Pingus-vine fra sine vinmarker i Ribera del Duero, Spanien. Den kendteste vin er Pingus, der i dag kommer i en billigere udgave ved navn Flor de Pingus.

På Kildegårdsvej har vi besluttet at udvide vores sortiment med bl.a. Flor de Pingus 2013, der er frisk, åben og udtryksfuld. Vinen, der adskiller sig fra den gennemsnitlige Ribera del Duero-vin, indeholder ristede aromaer, sorte kirsebær, brombær og masser af krydderier og antydning af røg.

Quinta Sardonia QS2 2012 er en anden Peter Sisseck-vin fra området Sardon del Duero, der grænser op til Ribera del Duero. QS2 er hans seneste vinprojekt og Quinta Sardonia er navnet på vingården. Vinen består af Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Malbec. Druerne vokser i et mindre varmt og mere tørt mikroklima. Det bærer vinen tydeligt præg af.

På Kildegårdsvej har vi altid et stort udvalg af hvide, røde og mousserende vine, og du er mere end velkommen til at spørge butikschef Christians Skovsgaard til råds, da det er ham, der sammensætter sortimentet og bestemmer hvad der skal finde vej til vinhylden.

05.10.2016

Se flere nyheder

Nyheder