Valentins Dag 2018

Sig det med fisk og skaldyr på årets mest romantiske dag med en eller flere af vores yndlingsopskrifter
Skal det være rigtig romantisk, så sig det med fisk og skaldyr og spring ud i en storslået Valentins Dag-middag med en eller flere af vores yndlingsopskrifter og det bedste fra det maritime skatkammer.
Østers
Begynd med østers. Østers er naturens afrodisiak og er derfor selvskrevet til en dag som denne. Vi anbefaler især de franske, da det er en tradition at spise østers til Valentins Dag i Frankrig. Prøv vores nye opskrift med østers à la francaise.
Caviar
Caviar er en klassiker og vi forhandler hele sortimentet fra de to danske caviarmærker Rogn og Rossini Caviar. Vælg mellem Baerii, der er mild og har en eftersmag af nødder; Oscietra, der er frugtagtig, men dyb og fyldig; White Sturgeon, der er delikat og god for begyndere og Gold, der er gylden, cremet og har et strejf af syrlige toner. Eller få en snak med os om hvilken du skal vælge.
Stenbiderrogn
Stenbiderrogn er i sæson netop nu. Spis den på klassisk vis på boghvedeblinis med fed creme fraiche, rødløg og dild. Eller prøv en af de mange opskrifter med stenbiderrogn vi har samlet her.
Hjertemuslinger
Mindre traditionelt, men ikke mindre romantisk af den grund. Hjertemuslinger, også kendt som vongole, der smager lige så sødt som navnet antyder. Prøv vores opskrift på spaghetti vongole.
Pighvar
Pighvar er delikat og en perfekt fisk at dele. Den kan grilles, bages, steges eller dampes hel. Prøv vores opskrift med hel pighvar med grillet spidskål, blomkålspuré og ærteskud.
Hummer
Hummer kan både serveres som forret eller hovedret. Server en halv kogt hummer med god mayonnaise, dild og citron til forret. Se hvordan du koger den her. Eller prøv vores opskrift på hummer med caviar og hollandaise til hovedret.
06.02.2018

Flere friskfangede nyheder



