Valentins Dag 2018

Valentins Dag 2018

fish intro

Sig det med fisk og skaldyr på årets mest romantiske dag med en eller flere af vores yndlingsopskrifter

Skal det være rigtig romantisk, så sig det med fisk og skaldyr og spring ud i en storslået Valentins Dag-middag med en eller flere af vores yndlingsopskrifter og det bedste fra det maritime skatkammer.

 • fish intro Østers
  Begynd med østers. Østers er naturens afrodisiak og er derfor selvskrevet til en dag som denne. Vi anbefaler især de franske, da det er en tradition at spise østers til Valentins Dag i Frankrig. Prøv vores nye opskrift med østers à la francaise.

  • fish intro Caviar
   Caviar er en klassiker og vi forhandler hele sortimentet fra de to danske caviarmærker Rogn og Rossini Caviar. Vælg mellem Baerii, der er mild og har en eftersmag af nødder; Oscietra, der er frugtagtig, men dyb og fyldig; White Sturgeon, der er delikat og god for begyndere og Gold, der er gylden, cremet og har et strejf af syrlige toner. Eller få en snak med os om hvilken du skal vælge.

   • fish intro Stenbiderrogn
    Stenbiderrogn er i sæson netop nu. Spis den på klassisk vis på boghvedeblinis med fed creme fraiche, rødløg og dild. Eller prøv en af de mange opskrifter med stenbiderrogn vi har samlet her.

    • fish intro Hjertemuslinger
     Mindre traditionelt, men ikke mindre romantisk af den grund. Hjertemuslinger, også kendt som vongole, der smager lige så sødt som navnet antyder. Prøv vores opskrift på spaghetti vongole.

valentins dag 2018

Flere friskfangede nyheder

fish intro
fiskeauktion torvehallerne hav
SIDSTE SØNDAG OM MÅNEDEN 2017 - 2018
hav skyder vildtsæsonen i gang
EFTERÅR 2017 - VINTER 2018

Se flere nyheder

Nyheder