Valentins Dag - HAV

Valentins Dag

fish intro

Skal det være rigtig romantisk, så spring ud i en storslået Valentins Dag-middag. Vi giver dig hermed vores bud på en

Østers
Begynd med østers. Til Valentins Dag anbefaler vi især de franske som Bretagne, Ancelin eller Gillardeau, da det er en tradition at spise østers den dag i Frankrig. Bretagne: 1 stk. 15 kr./10 stk. 120 kr. Ancelin: 1 stk. 22 kr./10 stk. 200 kr. Gillardeau: 1 stk. 28 kr./10 stk. 250 kr. Prøv vores opskrift på Ancelin-østers med kærnemælk, bredbladet persille og karse eller vores egen vinaigrette.

Caviar
Caviar er en klassiker og vi forhandler hele sortimentet fra Rossini Caviar. Vælg mellem Baerii, der er mild og har en eftersmag af nødder; Oscietra, der er frugtagtig, men dyb og fyldig; White Sturgeon, der er delikat og god for begyndere og Gold, der er gylden, cremet og har et strejf af syrlige toner. Eller få en snak med os om hvilken du skal vælge.

Stenbiderrogn
Et alternativ til caviar, er den danske stenbiderrogn, der er i sæson netop nu og som smagsmæssigt sagtens kan måle sig med den ægte vare, nemlig rogn fra stør. Stenbiderrogn smager frisk og let salt og dens naturlige farve er rosa, grænsen til transparent. Spis den på klassisk vis med blinis, creme fraiche, rødløg, dild og citron eller prøv vores opskrift med stenbiderrogn, glaskål, fløde og dild.
www.hav.dk/opskrifter/stenbiderrogn-glaskaal-floede-dild

Cava
Til Valentins Dag hører lyserød cava. Vores er fra Vilarnau og er en Brut Reserva. Drik den til østers, caviar og stenbiderrogn. Pris 165 kr.

Hjertemuslinger
Mindre traditionelt, men ikke mindre romantisk af den grund. Prøv vores hjertemuslinger, også kendt som vongole, der smager lige så sødt som navnet antyder. Vi anbefaler madblogger Christopher Bent Hennings’ opskrift med spagetti vongole.

Hummer
Madblogger Christopher Bent Hennings står også bag en anden opskrift, der passer til en storslået Valentins Dag-middag: Risotto med hummer og fennikel.

14.02.2017

valentins-dag

Se flere nyheder

Nyheder