Torvehottere, østers og kolde øl - HAV

Torvehottere, østers og kolde øl

fish intro
torvehottere

John fra Johns Hotdog Deli, Mikkeller & Friends Bottle Shop, Arla Unika og Hav indtager torvet og inviterer til hotdog-fest af dimensioner med østers, oste og fadøl til at skylle herlighederne ned med

John Jensen, indehaver af Johns Hotdog Deli, er en institution på den københavnske hotdogscene, hvor hans pølsevogn er fast inventar ved Københavns Hovedbanegård. John er kendt for at lave Københavns - faktisk hele Danmarks - bedste hotdog, hvilket han for alvor slog fast, da han indtog førstepladsen for den bedste traditionelle hotdog i dette års Hotdog DM under Food Festival i Aarhus.

For at lave Danmarks bedste hotdog, har John - også kendt som ’Hotdog John’ eller ’Chili John’ - allieret sig med bl.a. Arla Unika og Mikkeller. Arla Unika står bag ostene ’Gammel Knas’, ’Havgus’ og ’Habanerocheddar’ til hans hjemmelavede ostepølser og Mikkeller sørger for øl - der indgår i alt fra hans grove sennep, syltede rødløg og hotsauce - og naturligvis i ren udgave til at skylle hotdog’en ned med.

Både Arla Unika og Mikkeller & Friends Bottle Shop holder til i Torvehallerne, og indtager for første gang torvet sammen med John til en hotdog-fest af dimensioner med masser af torvehottere.

Men ingen fest uden østers. Derfor disker fiskehandlen Hav op med dybstegte østers med sirup lavet på Mikkeller-øl, syltet græskar og ost fra Arla Unika. Som prikken over i’et har du mulighed for at toppe din østers med Havs egne hotsaucer som kokken Henri Lee har udviklet i samarbejde med John - deraf navnet ’Chili John’ - til bl.a. østers. Vælg mellem hindbær og granatæble; havtorn; eller jalapeno og lime. Alle hotsaucerne er håndrørt og hvert batch er smagt til og hældt på flaske af John.

Arla Unika sørger for smagsprøver på og salg af ’Gammel Knas’, ’Havgus’ og ’Habanerocheddar’, førstnævnte kan du få som ostepølse til din torvehotter. Og Mikkeller & Friends Bottle Shop er naturligvis din garant for at du ikke går tørstig fra festen.

Hvad: Torvehottere med Johns Hotdog Deli x Arla Unika x Mikkeller & Friends Bottle Shop x Hav
Hvor: Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K
Hvornår: 13. oktober 2016 kl. 14-18

13.10.2016

Se flere nyheder

Nyheder