The Panda Oyster Project: Dansk Østerskonge møder kinesisk østersmester - HAV

The Panda Oyster Project: Dansk Østerskonge møder kinesisk østersmester

fish intro

Oplev Jesper Voss alias The Oyster King, der er kendt som hele Fanøs østerskonge, når han møder Chen Han Zhong, kinesisk stjernekok og østersmester, til en østers-battle, hvor vest møder øst

Flere medier har de sidste par uger berettet om at kineserne er vilde med danske østers! Efter det kom frem at den invasive stillehavsøsters truer med at ødelægge Limfjorden og udrydde den danske limfjordsøsters, har tusindvis af kinesere meldt sig på banen - klar til at spise sig ud af problemet.

The Panda Oyster Projecter derfor blevet søsat med det formål at bringe danskerne og kineserne tættere og gå på opdagelse i det danske og kinesiske østerskøkken.

Til Panda Oyster Pop-Up Kitchen hos Design Werck under 3 Days of Design, kan du opleve Jesper Voss, der er kendt som den danske østerskonge og Chen Han Zhong, der er kinesisk stjernekok og østersmester. De vil tage deres bedste østersopskrifter med og battle om hvem der laver de bedste østers - vest eller øst. Smag og bedøm selv. Vi leverer østersene.

Det hele vil blive optaget af et tv-hold og live-streamet til det kinesiske publikum.

Hvad: The Panda Oyster Project: Dansk østerskonge møder kinesisk østersmester
Hvor: Design Werck, Krudtløbsvej 12, 1439 København K
Hvornår: 3. juni 2017 kl. 11-14

03.06.2017


Se flere nyheder

Nyheder