Sild til påskefrokosten

Sild til påskefrokosten

fish intro

Til påske skal vi spise sild. Vælg mellem vores store udvalg af hjemmelavede sild eller en af klassikerne fra Ruths Sild på Christiansø

I Hav har vi et stort udvalg af hjemmelavede sild. Vælg mellem store marinerede sild, kryddersild, stegte sild, sennepssild, karrysild, blåbærsild og hele salte sild.

Vi har også klassikere som Ruths hjemmelavede karrysild og sildefileter i krydderlage fra Christiansø. Ruths kryddersild er nogle af de bedste der findes og har været med til at sætte Bornholm på det gastronomiske danmarkskort. Hør Rikke, datter af Ruth, fortæller om sildene her.

Du kan også vælge marinerede sild krydrede eller almindelige marinerede sild fra Tenax.

Vi forhandler også et stort udvalg af Lykkeberg 1899, der er en serie af gammeldagsmodnede sild, der er udviklet og pruduceret efter de gamle forædlingsmetoder. Vælg mellem bl.a. lakserøgede sild, marinerede sild og nordisk matjes sild. Eller prøv hele ansjoser i pikant lage, der er hele brislinger (små sild) modnet i krydderlage.

Fra Tenax har vi også marinerede og krydrede Ø-sild samt middelalder sild med rom fra Kongens Fadebur.

Udvalget er størst i vores afdeling i Torvehallerne og lidt mindre for Kildegården i Hellerup.

Har du lyst til at marinere, stege eller bage dine egne sild, har vi sildefileter og vores fiskehandler Tommy Raabo Fischer giver dig opskrifterne på dem her.

27.03.2018


Se flere nyheder

Nyheder