Byd på 1 kg Rossini Oscietra Caviar til velgørenhed - HAV

BYD PÅ 1 KG ROSSINI OSCIETRA CAVIAR TIL VELGØRENHED

fish intro

Fra torsdag d. 11. februar til lørdag d. 13. kan du give et bud på 1 kg af den fineste Rossini Oscietra Caviar, når fiskebutikken Hav i Torvehallerne afholder auktion til fordel for velgørenhed

Rossini Oscietra Caviar er en af de fineste caviarer med en smag af nødder og dyb, men afbalanceret, smag af salt. En dåse med 1 kg har en værdi af 15.400 kr.
Det er sådan en Rossini Caviar har doneret, og som du kan give et bud på, når fiskebutikken Hav i Torvehallerne afholder auktion, hvor der er hverken en nedre eller øvre grænse for bud. Det eneste man skal gøre for at deltage, er, at skrive sit navn, tlf.nr. og bud på en seddel, og aflevere den i butikken.


Eksempel: Hans Hansen, tlf.nr. 2020 2020 og 2.200 kr.


Har man lyst til at byde 200 kr., er man naturligvis velkommen til det og håbe på at der ikke er nogle højere bud iblandt. Når auktionen slutter d. 13. februar kl. 17, får den person, der har givet det højeste bud, lov til at købe dåsen med 1 kg af den fineste Rossini Oscietra Caviar til det pågældende beløb. Vinderen bliver ringet op med det samme, og navn og beløb bliver offentliggjort på Havs hjemmeside og sociale medier.

Beløbet går til den danske miljøorganisation Plastic Change, som Hav er sponsor for. Plastic Change arbejder med at undersøge og informere om konsekvenserne ved den voksende plastikforurening i havene.

Hvad: Hav afholder auktion: Byd på 1 kg Rossini Oscietra Caviar til velgørenhed
Hvor: Hav i Torvehallerne G7-G8, Rømersgade 18, DK-1360 København K
Hvornår: 11.-13. feb. 2016, vinderen trækkes d. 13. feb. kl. 17

13.02.2016

Rossini Caviar

Se flere nyheder

Nyheder