Pizzaskole med Gorm Wisweh x Hav - HAV

Pizzaskole med Gorm Wisweh x Hav

fish intro

Pizzasnedker Gorm Wisweh har en mission om at få danskerne til at spise mere fisk. Derfor har Gorm inviteret sin gode ven Henri Lee fra Hav med i køkkenet, så du kan få inspiration til at tage fiskepizze til et helt nyt niveau. Det sker i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival, når Gorm Wisweh laver pizzaskole og Hav stiller de bedste råvarer fra havet til rådighed

Hos Gorm’s får du lov til at yde, før du kan nyde. Fredag aften forvandler pizzamestrene pladsen til et pizzeria, og inviterer dig med i køkkenet.

Lær om Italiens fladeste og mest populære spise, mens du sætter tænderne i en let omgang antipasti, inden du selv trækker i arbejdstøjet. Lav din egen tomatsovs, og top Gorm’s berømte pizzabunde med dit favoritfyld, og sæt tænderne i dem bagefter. Du behøver ikke være bekymret, for at du går sulten derfra, da Gorm’s holder ild i pizzaovnene indtil I ikke kan spise mere. Derudover vil der blive serveret dejlig italiensk vin til maden, så der opnås den autentisk stemning, man kender fra italienske ”family style” middage.

Udover at lære om de italienske pizzatraditioner, vil du få mulighed for at lave pizze med spræl i, da Hav stiller de bedste råvarer fra havet til rådighed. Pizzasnedker Gorm Wisweh har en mission om at få danskerne til at spise mere fisk, hvilket bl.a. kommer til udtryk i tv-programmet ”Vild med fisk” på DR2. Derfor har Gorm inviteret sin gode ven Henri Lee fra Hav med i køkkenet, så du kan få inspiration til at tage fiskepizze til et helt nyt niveau.

Bliv allerede nu inspireret til at putte fisk på din pizza med Gorms opskrifter på nordisk hvid pizza med røget hellefisk, Fukuoka special, pizza con carpaccio di salmone, grøn pizza med hummer og surf’n’turf italiano/dk-style.

Køb din billet her.

Hvad: Pizzaskole med Gorm Wisweh x Hav
Hvor: Torvehallerne, udenfor, Frederiksborggade 21, 1360 København K
Hvornår: 25. august 2017 kl. 17:30-21

31.07.2017

pizza pizzaskole gorm wisweh hav fisk

Se flere nyheder

Nyheder