Oyster Trophy Week 2017

Oyster Trophy Week 2017

fish intro

Når Oyster Trophy Week 2017 afholdes d. 13.-22. oktober, har vi valgt at hylde den delikate spise som østers er, med følgende på programmet

 • fish intro ØSTERS OG CHAMPAGNE TIL KULTURNATTEN
  Vi åbner østers og skænker bobler i lange baner som en tilbagevendende begivenhed i forbindelse med Kulturnatten. Der vil være borde med hvide duge og stearinlys, så man kan nyde den delikate spise i stemningsfulde omgivelser. Begivenheden er en god anledning til at smage østers for første gang, men ved du allerede nu, at du vil spise dig mæt i østers, er der også råd for det.

  Pris: 2 østers og 1 glas bobler for 35 kr.
  Hvornår: 13. oktober kl. 18-22

  • fish intro ØSTERSSKOLE - OYSTER TROPHY WEEK 2017 SPECIAL
   Hav holder østersskole hver fredag, hvor deltagerne har mulighed for at blive klogere på den delikate spise og smage sig igennem flere forskellige slags. Som deltager får man selv lov til at svinge østersskniven under kyndig vejledning af Havs fiskehandlere, der glædeligt øser ud af deres viden. Til denne østersskole vil Kristian Borbjerggaard, ejer af Venø Seafood, der har base på Venø i Limfjorden, hvorfra østersene kommer, være gæsteunderviser. I anledning af østersugen rykker vi udenfor på torvet i et telt, så der er plads til flere deltagere på holdet samt laver to hold, så tag familie, venner og kolleger i hånden eller kom som du er. Tilmelding til karina@hav.dk.

   Pris: 3 forskellige østers og 1 glas bobler for 100 kr. med mulighed for tilkøb af østers og bobler.
   Hvornår: 20. oktober hhv. kl. 17-18:30 og 18:30-20

   • fish intro ØSTERS TIL VELGØRENHED
    Vi gentager sidste års event Østers til velgørenhed. Kristian Borbjerggaard fra Venø Seafood sponserer østers fra Limfjorden og en række af Danmarks bedste kokke og madbloggere har sagt ja til at kreere hver deres østers i velgørenhedens navn. Thomas Alcayaga fra madbloggen ’Madet Mere’ og vinder af MasterChef 2015 Umut Ra Sakarya m.fl. vil lave alt fra østers med ... I år holder vi velgørenhedsarrangementet udenfor på torvet i et telt.

    Pris: 5 østers og 1/2 fl. bobler for xxx kr.
    Hvornår: 21. oktober kl. 12-14

    • fish intro KONKURRENCE
     Vær med i konkurrencen om at vinde et gavekort til vores østersskole. Gavekortet har en værdi af 200 kr. og inkluderer østersskole inkl. 3 forskellige østers og 1 glas bobler til 2 personer. For at deltage, skal du svare på hvilket år Oyster Trophy Week første gang fandt sted. Send dit svar på mail med navn og telefonnummer til karina@hav.dk eller skriv dit svar i et af konkurrence-opslagene på Facebook eller Instagram. Vi sætter 3 gavekort på højkant. Vinderne bliver kontaktet med det samme.

     Pris: Det er gratis at deltage i konkurrencen.
     Hvornår: d. 13.-22. oktober

    • Hvad: Oyster Trophy Week 2017
     Hvor: Hav, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1362 København K
     Hvornår: 13.-22. oktober 2017

     22.09.2017

oyster trophy week 2017

Se flere nyheder

Nyheder