Oyster Trophy week 2016 - HAV

OYSTER TROPHY WEEK 2016

fish intro

Når Oyster Trophy Week 2016 afholdes d. 14.-23. oktober, har Hav i Torvehallerne valgt at hylde den delikate spise som østers er, med følgende på programmet

ØSTERS OG CHAMPAGNE TIL KULTURNATTEN

Vi åbner østers og skænker bobler i lange baner som en tilbagevendende begivenhed i forbindelse med Kulturnatten. Der vil være borde med hvide duge og stearinlys, så man kan nyde den delikate spise i stemningsfulde omgivelser. Begivenheden er en god anledning til at smage østers for første gang, men ved du allerede nu, at du vil spise dig mæt i Bretagne-østers, er der også råd for det.

Pris: 2 stk. Bretagne-østers og 1 glas bobler for 35 kr.

Hvornår: 14. oktober kl. 18-22 (åbningstid kl. 10-22)

ØSTERS TIL VELGØRENHED

En række af Danmarks bedste kokke og madbloggere har sagt ja til at kreere hver deres østers til et velgørende formål. Thomas Alcayaga fra madbloggen ’Madet Mere’, den ukronede pizzakonge Gorm Wishweh, Umut Ra Sakarya fra den utraditionelle danske grillbar Grisen og Thomas Majlund (tidl. Geranium) m.fl. vil hver lave en østers-kreation, der afspejler hvem de er, med de råvarer de holder allermest af.

Pris: 6 østers i alt kreeret af forskellige kokke og madbloggere og 1 glas bobler for 350 kr. Overskuddet går til velgørenhed.

Hvornår: 20. oktober kl. 16-18

ØSTERSSKOLE

Hav holder østersskole hver fredag, hvor deltagerne har mulighed for at blive klogere på den delikate spise og smage sig igennem flere forskellige slags. Som deltager får man selv lov til at svinge østersskniven under kyndig vejledning af Havs fiskehandlere, der glædeligt øser ud af deres viden. Der er plads til 8 deltagere på holdet (uanset om man er begynder eller øvet), så tag familie, venner og kolleger i hånden eller kom som du er. Tilmelding tilkarina@hav.dk.

Pris: 3 forskellige østers og 1 glas bobler for 100 kr. Betaling i butikken på dagen, hvor der også er mulighed for tilkøb af østers og bobler.

Hvornår: 21. oktober kl. 18:30-20

KONKURRENCE

Vær med i konkurrence om at vinde et gavekort til vores østersskole. Gavekortet har en værdi af 200 kr. og inkluderer østersskole inkl. 3 forskellige østers og 1 glas bobler til 2 personer. Giv en anderledes gave til en du holder af eller tag vedkommende under armen og kast jer ud i den ædle kunst at åbne østers. Vi holder østersskole hver fredag og tilmelding skal ske til karina@hav.dk.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på hvilket år Oyster Trophy Week første gang fandt sted. Svaret skriver du på et stykke papir sammen med navn og telefonnummer og afleverer i butikken. Vi sætter 10 gavekort på højkant.
Vinderne bliver kontaktet med det samme.

Pris: Det er gratis at deltage i konkurrencen.

Hvornår: d. 14.-23. oktober (i åbningstiden)

Hvad: Oyster Trophy Week 2016
Hvor: Hav, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1362 København K
Hvornår: 14.-23. oktober 2016 (uge 42)

14.10.2016

Se flere nyheder

Nyheder