CORTSEN DINING
INGREDIENSER
100 g rå fjordrejer
3 dl neutral olie
Salt
2 æggeblommer
2 dl rapsolie
2 spsk æbleeddike
1 tsk. sennep
1 grøn chili
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Start med at lave den spicy mayo ved at piske æggeblommerne sammen med eddike, lidt salt og sennep. Tilsæt olie til æggeblommer lidt af gangen, mens der konstant piskes i massen med et piskeris. Når mayoen har samlet sig og opnået en god konsistent, tilsættes 1/3 finthakket grøn chli.
Lige inden rejerne skal serveres, varmes olien op til ca. 180 grader. Herefter smides rejerne ned i olien, og tilberedes ca. 10 sekunder. Tag rejerne op af olien og dryp dem af på fedtsugende papir. Smag til med salt og peber.
Anret rejer og mayo i to forskellige små skåle som en skøn forårs/sommersnack. Server straks.
HAV TORVEHALLERNE
RØMERSGADE 18
TORVEHALLERNE G7-G8
1362 KØBENHAVN K
+45 70 203 202
info@hav.dk
© 2019 HAV TORVEHALLERNE A/S
CVR: 35417540