SPRØDE HELE FJORDREJER MED EN SYRLIG SPICY MAYONAISE

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT AF MADS CORTSEN FRA CORTSEN DINING 

INGREDIENSER

100 g rå fjordrejer
3 dl neutral olie
Salt
2 æggeblommer
2 dl rapsolie
2 spsk æbleeddike
1 tsk. sennep
1 grøn chili
Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Start med at lave den spicy mayo ved at piske æggeblommerne sammen med eddike, lidt salt og sennep. Tilsæt olie til æggeblommer lidt af gangen, mens der konstant piskes i massen med et piskeris. Når mayoen har samlet sig og opnået en god konsistent, tilsættes 1/3 finthakket grøn chli.

Lige inden rejerne skal serveres, varmes olien op til ca. 180 grader. Herefter smides rejerne ned i olien, og tilberedes ca. 10 sekunder. Tag rejerne op af olien og dryp dem af på fedtsugende papir. Smag til med salt og peber.

Anret rejer og mayo i to forskellige små skåle som en skøn forårs/sommersnack. Server straks.

HAV TORVEHALLERNE

RØMERSGADE 18

TORVEHALLERNE G7-G8

1362 KØBENHAVN K

+45 70 203 202

info@hav.dk

© 2019 HAV TORVEHALLERNE A/S

CVR: 35417540