KRYSTAL ØSTERS MED RISTET VALNØDDEFLØDE, CAVIAR, LIME OG URTER

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT AF MADS CORTSEN FRA CORTSEN DINING

INGREDIENSER

8 Krystal østers
1 dl fløde
En håndfuld valnødder
1 bk borage
1 bdt dild

1 lime

FREMGANGSMÅDE

Rist valnødderne godt af på en pande. Når valnødderne har fået lidt farve tilsættes fløden. Lad valnødder og fløde trække uden varme i 10 minutter. Herefter sigtes valnødderne fra. Gem fløden i en beholder.

Åbn østersene og duft til dem for at være sikker på at alle er friske og gode. Anret østersene i deres skal i en skål med is eller salt. Dryp ca. fire dråber af den fede valnøddefløde ned til østersene. Pluk lidt flotte skud borage og dildskud og læg ved også.

HAV TORVEHALLERNE

RØMERSGADE 18

TORVEHALLERNE G7-G8

1362 KØBENHAVN K

+45 70 203 202

info@hav.dk

© 2019 HAV TORVEHALLERNE A/S

CVR: 35417540