GRILLET JOMFRUHUMMER MED PERSILLEPESTO

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 12-16 hele jomfruhummere
• 1 bundt bredbladet persille
• 2 fed hvidløg
• 2 dl olivenolie
• 50 g mandler, ristede
• 60 g parmesanost, revet
• Salt
• Sort peber
• Aioli
• Brød

FREMGANGSMÅDE

Hak basilikum, persille og hvidløg groft. Kom det i en blender og blend det godt sammen med olie. Tilsæt mandler og parmesanost og blend det sammen og sag til med salt og peber.


Læg jomfruhummerne på ryggen og halvér dem med en tung skarp kniv. Fjern hovedet og derefter indvolde.


Læg de halve jomfruhummere på en bageplade med bagepapir, og kom 1/2 tsk pesto på hver hale og grill dem i ovnen eller på havegrillen i ca. 1 minut.


Anrettes på et fad og serveres med aioli og brød til.