GRILLET BLÆKSPRUTTESALAT

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT AF TIMM VLADIMIR

INGREDIENSER

• Stor blæksprutte (8-armet), kun tentaklerne
• Syltede rødløg
• Limesaft
• Agurker, uden kerner
• Chilier, røde
• Avocado
• Olivenolie
• Koriander
• Salt

FREMGANGSMÅDE

Tentaklerne fra blæksprutten sous vides 4 timer ved 82 grader. Grill dem derefter hårdt og kort. Skær i tynde skiver.
Agurkene skæres i tynde skiver og marineres i limejuice i 10-15 minutter.


Avokadoerne halveres og tages ud af skallen. Læg dem på ildfast fad med skærefladen nedad og brænd dem helt sorte med en gasbrænder.


Skær dem i skiver bagefter og mariner dem kort i olivenolie og limesaft.


Saml det hele i et fad og kom gode mængder limesaft, salt, olivenolie og koriander på. Alt efter smag. Lad gerne hvile koldt 10 minutter inden servering.

HAV TORVEHALLERNE

RØMERSGADE 18

TORVEHALLERNE G7-G8

1362 KØBENHAVN K

+45 70 203 202

info@hav.dk

© 2019 HAV TORVEHALLERNE A/S

CVR: 35417540