GRATINERET VESTERHAVSTORSK

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 400 g pasta penne

• 1/2 bundt purløg

• 100 g baby spinat, skyllet

• 4-500 g vesterhavstorsk

• 2 dl fløde 38 %

• 1 dåse hakkede tomater

• 150 g revet gouda eller mozzarella

• 2 spsk rasp

• 1 citron

• Salt og peber

• Grøn salat

FREMGANGSMÅDE

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.


Skær fisken i mindre stykker.


Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.


Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.


Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.


Serveres med salat og brød.


Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller kulmule.