BAGT VESTERHAVSTORSK MED MANDEL-PERSILLETOPPING

TIL 4 PERSONER

OPSKRIFT FRA 2 GANGE OM UGEN

INGREDIENSER

• 500 g Vesterhavstorsk i filet
• 50 g mandler
• 1/4 bundt persille
• 1-2 fed hvidløg
• 2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
• 1 citron usprøjtet
• 2 spsk olivenolie
• Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft.


Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.


Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.


Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.


Servér med salat m.m.


Andet egnet fisk: mørksej, kuller og kulmule