Opskrifter fra Walk on the Wild Side

Opskrifter fra Walk on the Wild Side

fish intro

Nikolaj Juel, der har bloggen 'Walk on the Wild Side' udgiver sin første kogebog i samme navn. Opskrifterne er med fisk og vildt, som han selv fanger og Nikolaj giver dig nogle af dem her

Nikolaj Juel er en af vores faste samarbejdspartnere. Sidste år skød han vildtsæsonen i gang sammen med os med smagsprøver på hjort med hokkaidogræskarpuré og salsa verde og senest har han været dommer i vores bloggerkonkurrence med Seamore.

Nikolaj er uddannet kok og har arbejdet på restauranter rundt omkring i verden, bl.a. på Jamie Olivers restaurant Fifteen og Rose Gray og Ruth Rogers The River Café i London.

Han har bloggen 'Walk on the Wild Side', hvorfra han har leveret opskrifter til Børsens ’Pleasure’ og nu samler han dem og udgiver sin første kogebog i samme navn. Opskrifterne er med fisk og vildt, som han selv fanger og laver mad med i den vilde og rå natur.

Nikolaj giver dig nogle af opskrifterne her:

Rødbede-gravad havørred
Braiserede hjorteribs
Håndhakket tatar af dådyr med estragoncreme, rugbrødsknas og skovsyre
Fasansliders
Carpaccio af sommerbuk
Braiseret fasan med savoykål og pancetta
Dyreryg med coppa, nye danske kartofler, ramsløg og salsa verde
Carpaccio af vild havbars

'Walk on the Wild Side' udkommer d. 23. oktober 2017 på Gyldendal. Kan købes her.

27.10.2017

opskrifter walk on the wild side

Flere friskfangede nyheder

fish intro
hav2go takeaway kildegårdsvej hellerup
3 - 4 november 2017
oyster trophy week 2017
13 - 22 oktober 2017

Se flere nyheder

Nyheder