Om Hav - Altid frisk fisk - Fiskehandler Torvehallerne København

Hav i Torvehallerne

Hav i Torvehallerne

fish intro

I Torvehallerne står de to erfarne fiskehandlere Tommy og Kaj i kø for at opfylde dine vildeste fiskedrømme, uanset om det er levende langustere, langbenede kongekrabber eller en lille haj. Det skal siges, at Tommy og Kaj er tidligere konkurrenter og ikke kan lade være med at konkurrere i ny og næ, om hvem der kan købe den største fisk hjem, til stor underholdning for kunderne.

Hav på Kildegårdsvej

fish intro

På Kildegårdsvej byder Therese og Christian dig indenfor i Hellerups hyggeligste fiskebutik. De har allieret sig med kokken Henri, der hver dag laver lækre fiske-færdigretter efter egne opskrifter.

Hav på Kiledegårdsvej

Hvad står hav for?

"Jeg har arbejdet på flere fiskemarkeder i udlandet bl.a. Pike Place i Seattle; Sisse har arbejdet som kok på nogle af de fineste restauranter i Queensland, Australien; Henri har boet i Caribien og kalder sin madstil for combat cooking; og så er der Kaj, der har stået i spidsen for flere fiskebutikker herhjemme. Hav er vores version af den perfekte fiskebutik. Den er alt det vi har set og oplevet rundt omkring i verden - bare vildere og federe"

Tommy

Medarbejdere

fish intro

Hav i Torvehallerne

Tommy
Anbefaler: Kongekrabbe. Kog den i 8 min. med en håndfuld salt. Spis med god mayonnaise, der er rørt med frisk dild, citronsaft og -skal.

Tommy

Kaj
Anbefaler: Dyreryg med svampestuvning.

Kaj

Alexander
Anbefaler: Grillede jomfruhummere. Tag jomfruhummerne og flæk dem på maven og ned langs halen. Fjern tarmen. Pensl dem med en blanding af olie, hvidløg, persille og lidt karry, der har trukket i nogle timer, og grill dem i 8-10 min. afhængig af varme og størrelse.

Alexander

Jasmin
Anbefaler: Dorader. Fyld dem med hakkede krydderurter, hvidløg, salt og peber og put citronskiver ovenpå fisken. Læg en bund af tynde kartoffelskiver i et fad og fordel halverede tomater rundt i fadet. Hæld olivenolie og lidt hvidvin på. Bages i 15-20 min. ved 190 grader.

Jasmin

Marta
Anbefaler: Blåmuslinger

Marta

Henrik
Anbefaler: Havtaske

Henrik

Cecilie
Anbefaler: Bretagne-østers

Cecilie

Mie
Anbefaler: Hummer

Mie

Simon
Anbefaler: Ovnstegt havbars med basilikum, skalotteløg, hvidløg, rosmarin, citron og masser af smør eller olivenolie. Bages ved 170 grader i ca. 20 min. Kan serveres med bulgursalat eller pasta med hjertemuslinger.

Simon

Mads
Anbefaler: Hornfisk. Vend i dijonsennep og dernæst rugmel. Steg på panden i smør.

Mads

Anette
Anbefaler: Helleflynder

Anette

Peter
Anbefaler: Hellefisk bagt i ovn ved 150 grader i ca. 20 min. med enten vermouth eller hvidvin sammen med gulerødder, porrer og halve løg, citronskal og friske urter.

Peter

Anne Katrine
Anbefaler: Skagensrejer

Anne Katrine

Matias
Anbefaler: Jomfruhummer

Matias

Christian

Christian

Anne Katrine

Jacob

Anne Katrine

Jakob

Anne Katrine

Line

Hav på Kildegårdsvej

Henri
Anbefaler: Sandart. Stegt og serveret med sauteret grønlagkål, æble, porre og skalotteløg.

Henri

Christian
Anbefaler: Stenbiderrogn

Christian

Mathias
Anbefaler: Helleflynder. Serveret med kandiserede rodfrugter og Sandefjordssmør.

Mathias

Sune
Anbefaler: Havtasketournedos med serranoskinke, hvidvinsdampede grønne asparges, små kogte danske kartofler og hummersauce

Sune

Therese
Anbefaler: Vesterhavs-torskeryg. Langtidsbagt med halverede honningtomater.

Therese

Festim
Anbefaler: Kongekrabbe

Festim

patrick
Anbefaler: Hummer

Patrick

FRISK PÅ FISK SIDEN 2011

Kontakt os

Frisk på fisk

fish intro

At være 'frisk på fisk' handler om at tilbyde vores kunder det bedste havet har at byde på. I Hav glæder vi os over det vi gør. Derfor lægger vi vægt på ekspertise og faglig stolthed, som vi kombinerer med service i særklasse og højt humør. Vores kunder skal føle at de dykker ned i et maritimt skatkammer.