Østersskole med gæsteundervisere - HAV

Østersskole med gæsteundervisere

fish intro

Havs populære østersskole får besøg af kendte gæsteundervisere fra den maritime verden. Den første er Hans Hebo, der er tidl. fiskemand og medindehaver af Nørreport Fiskehus, den næste er Heine Max Olesen fra Nordisk Tang

Havs østersskole har udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke i Torvehallerne efter den åbnede d. 4. december sidste år. Siden har mere end 100 deltagere været på holdet, hvor man lærer at åbne østers, bliver klogere på den delikate spise og smager sig igennem flere forskellige østers - alt sammen under kyndig vejledning af Havs medarbejdere.

Som noget nyt vil holdet få besøg af gæsteundervisere kendt fra den maritime verden, der vil sætte deres personlige præg på østersskolens form og indhold. Den første i rækken er Hans Hebo, der er tidl. fiskehandler og medindehaver af det legendariske Nørreport Fiskehus. Hans Hebo var også med til at kåre Årets Pinsefisk 2016 i Hav d. 3. maj.

Østersskolen finder fortsat sted hver fredag i tidsrummet kl. 18:30-20 alt afhængig af antal deltagere - og der er noget at komme efter uanset niveau. Med østersskolen er der lagt op til en aften med vægt på det faglige, men lige så meget at have det hyggeligt i selskab med familie, venner og kolleger. Så tag dem i hånden eller kom som du er.

Tilmelding til karina@hav.dk og hold fra 100 kr. inkl. en bretagne-, gillardeau- og limfjordsøsters og et glas champagne med mulighed for tilkøb.

Kalender
24. juni, Hans Hebo tidl. fiskehandler og medindehaver af Nørreport Fiskehus
29. juli, Heine Max Olesen, stifter af Nordisk Tang og forfatter til kogebogen ’Nordisk Tang - En Kogebog fra havet’ sammen med Gorm Wisweh
23. september, Joachim Hjerl, daglig leder af Maritime Nyttehaver
9. december, Jesper Voss alias The Øyster King og forfatter til 'The Øyster King Cookbook'

kalenderen opdateres…

Hvad: Østersskole med gæsteundervisere
Hvor: Hav i Torvehallerne G7-G8, Rømersgade 18, DK-1360 København K
Hvornår: Hver fredag kl. 18:30-20, se kalender for gæsteundervisere

24.06.2016

Se flere nyheder

Nyheder