Østers til velgørenhed 2017

Østers til velgørenhed 2017

fish intro

Vi gentager sidste års event Østers til velgørenhed i forbindelse med Oyster Trophy Week. Sidste år fik vi indsamlet 10.000 kr. til den danske miljøorganisation Plastic Change og vi håber på at kunne gøre det samme igen. Kristian Borbjerggaard fra Venø Seafood sponserer østers og Thomas Alcayaga og Umut Ra Sakarya m.fl. vil kreere hver deres i velgørenhedens navn

Sidste års Østers til velgørenhed var en stor succes og vi fik indsamlet 10.000 kr. til den danske miljøorganisation Plastic Change, der arbejder internationalt for at bekæmpe plastik i havet og dets fødekæde. Det vil vi gerne gentage igen i år og vi håber på at kunne indsamle minimum det samme beløb.

Kristian Borbjerggaard, ejer af Venø Seafood der har base på Venø i Limfjorden, hvorfra østersene kommer, sponserer østers og en række af Danmarks bedste kokke og madbloggere har sagt ja til at kreere hver deres. De er:

  • fish intro Thomas Alcayaga, der har madbloggene 'Madet Mere' og 'Gather, Catch & Cook' og er forfatter til kogebogen 'Mad med omtanke. Sidste gang lavede han østers med juicet tomat, vodkaperler, bladselleri-crudité og tabasco og denne gang vil han lave østers med rugbrød, rabarber og peberrodsskum.

    • fish intro Umut Ra Sakarya, der er vinder af MasterChef 2015 og ejer af Guldkroen 11. Han lavede sidste gang østers med peberrodsfløde med urteolie og syltede agurker i brændt citron og denne gang kan du se frem til østers med blommer, rødløg og kirsebær.

      • fish intro Christopher Bent Hennings fra Kokblog, der er vores faste leverandør af opskrifter med fisk og vildt. Han er ny på Østers til velgørenhed-holdet og vil lave østers med efterårskrydderurter og æblemost.

        • fish intro Mads Cortsen, der blev nr. 2 i MasterChef 2015 og indehaver af Cortsen Dining, der er 'private dining' i folks eget hjem. Han vil lave østers med fingerlime, syltet gran og valnøddefløde.

          • fish intro Kim Soo Myung Pedersen fra Den Fede Kylling.

            • fish intro Havs huskok Henri Lee, der sidste gang lavede østers med foie gras-calvados-skum, cava-gele, trøffeltang, caviar og guld, vil denne gang lave østers New Orleans-style med dybstegt østers med chorizo og spicy creolesauce.

            • Prisen for 6 østers og 1/2 fl. bobler er xxx kr. i forbindelse med Oyster Trophy Week.

              Se eller gense billederne fra sidste års Østers til velgørenhed her.

              Hvad: Østers til velgørenhed 2017
              Hvor: Torvehallerne, udenfor, Frederiksborggade 21, 1360 København K
              Hvornår: 21. oktober 2017 kl. 12-14

              25.09.2017

østers velgørenhed 2017

Flere friskfangede nyheder

fish intro
oyster trophy week 2017
13 - 22 oktober 2017
fiskens dag hav rådhuspladsen
16 september 2017

Se flere nyheder

Nyheder