Nye åbningstider på Kildegårdsvej - HAV

Nye åbningstider på Kildegårdsvej

fish intro

Du har nu mulighed for at gøre mandag til din ugentlige fiskedag, når fiskehandlen Hav på Kildegårdsvej fra d. 19. september begynder at have åbent om mandagen

Er du også en af dem, der gerne vil spise mere frisk fisk, så giver fiskehandlen Hav på Kildegårdsvej dig nu mulighed for at handle hos dem om mandagen også.

Christian Skovsgaard, der er butikschef og også var ansat under den tidligere ejer, fortæller at de har valgt at imødekomme den stigende interesse og efterspørgsel fra kunderne ved at udvide med en ekstra åbningsdag. ”Vi har oplevet en øget omsætning på 30 % efter Hav overtog butikken her på Kildegårdsvej i efteråret”.

Til spørgsmålet, om hvad han tror det skyldes, svarer han: ”Vi er blevet taget rigtig godt imod af de lokale, det er vi meget taknemlige for. Man har taget en forretning fra Torvehallerne, der går godt og som har fokus på kvalitet og kundeservice og givet den et lokalt præg ved at tilpasse den vores kunder og de ting de godt kan lide”.

Hav har udover et stort udvalg af hele ferske fisk også eget køkken, hvor Sune Wredstrøm, der er Christian Skovsgaards højre hånd, laver fiskefrikadeller, krabbekager, tærter, laksetatar- og roulader efter Havs egne opskrifter.

I foråret var det især stenbiderrogn der var i høj kurs hos de lokale og over sommeren har det været sådan noget som fjordrejer, jomfruhummere, krabbeklør og krebs. ”Vi ser frem til efteråret og til at vildtsæsonen skydes i gang”, siger Christian Skovsgaard med forventning i stemmen. ”Vores kunder har god smag og går op i hvad de spiser, så vi gør altid vores bedste for at imødekomme det”.

Åbningstider (fra d. 19. september):
man-tors kl. 9-17:30
fre kl. 9-18
lør kl. 9-13:30
søn lukket

Hvad: Nye åbningstider på Kildegårdsvej
Hvor: Hav Kildegården, Kildegårdsvej 15, 2900 Hellerup
Hvornår: Fra d. 19. september

19.09.2016

Se flere nyheder

Nyheder