Ny butikschef i Hav forener fisk med kokkefaget - HAV

Ny butikschef i Hav forener fisk med kokkefaget

fish intro

Fiskehandlen Hav i Torvehallerne har oprettet en ny stilling som butikschef, og fiskehandler og medejer Tommy Lund var ikke i tvivl: Han ville have en kok med forkærlighed for fisk og det har han fundet i Line Storm Hansen

Line Storm Hansen, 31 år, tiltrådte i starten af december 2016 en nyoprettet stilling som butikschef i fiskehandlen Hav i Torvehallerne.

Line er udlært sushikok hos Sticks’n’Sushi i 2007. Efterfølgende har hun været kokkeelev på restauranten The Paul, under Paul Cunningham, der på daværende tidspunkt havde 1 Michelinstjerne, og de sidste seks år har hun arbejdet som kok og køkkenchef på forskellige restauranter i København. Senest har hun været studie- og redaktionskok bag kameraet for MasterChef, som hun har udviklet al indholdet til.

Hendes forkærlighed for fisk startede i en tidlig alder med søndage på familiens båd, hvor de fiskede: ”Alle vores sommerferier blev brugt på båden, så jeg er kommet meget på havnen i Espergærde gennem hele min barndom”. Det var også i Espergærde, at Line fik fritidsarbejde i den lokale fiskehandel og begyndte at drømme om at få sin egen butik.

”Med jobbet som butikschef i Hav, må jeg sige at jeg er kommet drømmen et skridt nærmere”, udtaler Line Storm Hansen.

02.03.2017

Line Storm Hansen

Se flere nyheder

Nyheder