Madmodsløbet x Hav - HAV

Madmodsløbet x Hav

fish intro

For femte år i træk løber børn fra post til post og smager på madvarer der kræver mod i forbindelse med Madmodsløbet. Hav har en af posterne

Madmodsløbet er et løb for børn, der handler om at få dem til at stifte bekendtskab med nye madvarer og smage på dem. Det kan godt kræve mod. Særligt når smagsprøverne sidste år inkluderede kamelmælk, melormesalat samt svinelever og - hjerte.

Madmodsløbet finder sted for femte år i træk og foregår i Kongens Have, hvor der vil være seks poster med smagsprøver og i år har Hav en af posterne. Vi kan af gode grunde ikke afsløre hvad børnene skal smage på, men vi kan sige så meget at det bliver vildt og at det kræver mod.

Madmodsløbet arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot Foundation og Meyers Madhus og overskuddet går til madprojekter, der er med til at bekæmpe fattigdom og hjælper udsatte unge.

Praktisk information:
· Alle børn kan deltage, men det anbefales at de er i alderen 4-13 år. Børn i alderen 0-3 år har gratis adgang til Arla Food Fest.
· Der er en rute på 1 km for de mindre børn og en rute på 2 km for de større børn. De mindste må gerne have en voksen med, men smagsprøverne er forbeholdt børnene.
· Startnumre afhentes ved indgangen til festivalpladsen kl. 8:45. Indgang på hjørnet af Gothersgade og Kronprinsessegade.
· Nærmere tidsplan følger via mail i ugen op til Madmodsløbet.

Billetter til Madmodsløbet koster 150 kr. og kan købes til 130 kr. i forsalg indtil d. 1. august her. Er der ikke udsolgt, vil der blive solgt billetter i døren. Vælg mellem 1 eller 2 km inkl. en gratis ledsager. Billetten giver også adgang til Arla Food Fest, en goodiebag og en friskbagt kanelsnurre fra Meyers Bageri. Tilkøb af billet til en ekstra ledsager koster 75 kr.

Hvad: Madmodsløbet x Hav
Hvor: Kongens Have, Indgang på hjørnet af Gothersgade og Kronprinsessegade, 1123 København K
Hvornår: 26. august 2017 kl. 9

04.07.2017


Se flere nyheder

Nyheder