Lancering af Seamore - HAV

Lancering af Seamore:
Smag på vild håndplukket havtangpasta

fish intro

Det hollandske firma Seamore vil have os til at spise mere tang. Det er sundt, smager godt og er bæredygtigt. Et af de første produkter der lanceres, er pasta lavet på vild håndplukket havtang. Havs kok Henri Lee laver mad med tangpastaen d. 26. og 27. maj i Torvehallerne, hvor også Seamore vil fortælle om produkterne og hvordan man let kan gøre tang til en del af madlavningen

Seamore har indtil videre lanceret to tangprodukter ’I sea pasta’ og ’I sea bacon’, der hhv. tang der spises som pasta og tang der spises som bacon.

I Hav er vi vilde med tang, som vi sammen med Seamore synes vi skal spise meget mere af. Og fordelene er mange. Det er sundt (det indeholder masser af vitaminer, mineraler, fibre, olier og protein), smager godt og så er det bæredygtigt da den tang, som Seamore bruger, vokser flere meter på kun få måneder.

Tangen er 100 % vild og håndplukkes fra kysterne i Connemara, Irland og Bretagne, Frankrig.

’I sea pasta’ ligner tagliatelle og bruges i retter, hvor man ville bruge pasta. Den tilberedes ved at lægge i blød i lunkent vand i 20-25 min. (eller i koldt vand i 45 min.), hvorefter man skyller pastaen. Den skal koges i 15-20 min., hvorefter man hælder vandet fra og skyller den igen.

’I sea bacon’ er af tangarten søl, der er kendt for dens baconagtige smag (salt og lidt røget) og konsistens, da den bliver sprød ved stegning. Den tilberedes ved at riste på en pande i olie ved medium varme i 10-20 sek.

Vores kok Henri Lee har lavet mad med tang i mange år og har udviklet en række opskrifter med fisk og Seamores tangpasta og tangbacon, som han vil lave d. 26. og 27. maj på torvet ude foran Torvehallerne. Seamore vil også være der og fortælle om produkterne og hvordan man let kan gøre tang til en del af madlavningen.

Produkterne forhandles i Havs butik i Torvehallerne.

Hvad: Lancering af Seamore: Smag på vild håndplukket havtangpasta
Hvor: Torvehallerne, Rømersgade 18, 1362 København K
Hvornår: 26. og 27. maj 2017 kl. 12:30

22.05.2017


Se flere nyheder

Nyheder