Konkurrence: Vind kogebogen 'Walk on the Wild Side'

Konkurrence: Vind kogebogen 'Walk on the Wild Side'

fish intro

Nikolaj Juel, der har bloggen 'Walk on the Wild Side', har udgivet sin første kogebog i samme navn. I anledning af at vildtsæsonen er på sit højeste, vil han lave 100 gratis fasansliders d. 14. december. Vi udlodder i den forbindelse tre signerede eksemplarer af kogebogen

Nikolaj Juel er en af vores faste samarbejdspartnere. Han er kok og har bloggen 'Walk on the Wild Side', hvorfra han har samlet sine opskrifter og udgivet sin første kogebog i samme navn. Opskrifterne er med fisk og vildt, som han selv fanger og laver mad med i den vilde og rå natur.

I anledning af at vildtsæsonen er på sit højeste, vil Nikolaj lave 100 gratis fasansliders d. 14. december. Læs mere om eventet her. Vi udlodder i den forbindelse tre signerede eksemplarer af kogebogen. Det eneste du skal gøre er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Er opskrifterne i kogebogen med?

a) fisk og vildt eller b) fisk og kylling


Send dit svar på mail med navn og telefonnummer til karina@hav.dk eller skriv dit svar i et af konkurrence-opslagene på Facebook eller Instagram.

Vinderne bliver kontaktet med det samme. Kogebogen afhentes i hhv. vores butik i Torvehallerne eller på Kildegårdsvej i Hellerup efter aftale.

Konkurrencen løber fra d. 7.-14. december 2017.

Vinderne er fundet og kontaktet d. 14. december. De er: Finn Landgreen, Peter Sylvester Iversen og Hanne Mulvad. Tillykke med jeres nye kogebog.

07.12.2017

konkurrence vind kogebogen Walk on the Wild Side

Flere friskfangede nyheder

fish intro
hav vildtsæson
EFTERÅR 2017 - VINTER 2018
oyster trophy week 2017
3 - 4 november 2017

Se flere nyheder

Nyheder