Konkurrence: Vind kogebogen 'Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr' - HAV

Konkurrence: Vind kogebogen 'Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr'

fish intro

Helle Brønnum Carlsen og Mikkel Wejdemann fejrer udgivelsen af deres nye kogebog ’Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr’ med en reception d. 24. maj, hvor du kan få en smagsprøve på en af opskrifterne fra bogen. Vi udlodder i den forbindelse to signerede eksemplarer af kogebogen

Kogebogen ’Vores hav: Livretter med skaldyr og bløddyr’ udkommer d. 10 maj på forlaget Turbine. Det fejres med en reception på torvet, hvor du kan få en smagsprøve på en af opskrifterne fra bogen. Vi leverer råvarerne og Mikkel og Helle vil kokkerere sammen med vores kok Henri Lee. Vi udlodder i den forbindelse to signerede eksemplarer af kogebogen. Det eneste du skal gøre er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Indeholder kogebogen?
a) livretter med fisk b) livretter med skaldyr og bløddyr


Send dit svar på mail med navn og telefonnummer til karina@hav.dk eller skriv dit svar i et af konkurrence-opslagene på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Konkurrencen løber fra d. 3. til 24. maj og vinderne bliver kontaktet efterfølgende og vil kunne afhente kogebogen i butikken i Torvehallerne.

Vinderne er fundet og de er: Jette Henrysdatter og Ole Trampe.

03.05.2017


Se flere nyheder

Nyheder