Konkurrence: Vind billetter til fri østersbar på Charlottenlund Travbane - HAV

Konkurrence: Vind billetter til fri østersbar på Charlottenlund Travbane

fish intro

Hav står for østers og champagne i forbindelse med Nordsjællandsmesterskabet i østersåbning og champagnesabling til prøverne d. 13. august forud for Det Danske Derby

Det Danske Derby og prøverne dertil er et af Charlottenlund Travbanes helt store tilbagevendende events. Det Danske Derby er et prestigefyldt løb, der afholdes i løbet af året i både trav og galop. Til Derbyprøverne d. 13. august skal det blive spændende at se hvem der bliver udtaget.

Det er en af årets mest spændende dage krydret med Nordsjællandsmesterskabet i østersåbning og champagnesabling. Hav står for østers i den forbindelse og der kommer ikke til at mangle noget. En sommerdag med seafood, champagne og vin.

Billet til fri østersbar koster 100 kr. og kan købes til 50 kr. i forsalg her. Champagne afregnes pr. glas. Der er fri entré for pensionister og børn under 18 år.

I samarbejde med Charlottenlund Travbane udlodder vi 2 x 2 billetter (dvs. 2 billetter + en ledsager til hver) til fri østersbar. Det eneste du skal gøre er at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvor foregår Derbyprøverne?

a) Klampenborg Galopbane
b) Charlottenlund Travbane


Send sit svar på mail med navn og telefonnummer til karina@hav.dk eller skriv sit svar i et af konkurrence-opslagene på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Konkurrencen løber fra d. 30. juni til 31. juli 2017 og vinderne bliver kontaktet med det samme.

Hvad: Østers & champagnebord samt Derbyprøver
Hvor: Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund
Hvornår: 13. august 2017 kl. 12-18

08.06.2017


Se flere nyheder

Nyheder