Konkurrence: Vind billetter til Apple Flower Festival 2018

Konkurrence: Vind billetter til Apple Flower Festival 2018

fish intro

Hav sponserer fisk til kokken Carsten Kyster til Claus Meyers Apple Flower Festival 2018 d. 26.-27. maj på Lilleø. Deltag i konkurrencen om at vinde to fribilletter her

Apple Flower Festival fejrer æbletræernes blomstring og bygger på "drømmen om at lave kongerigets dejligste havefest under et tæppe af hvide frugttræsblomster".

Festivalen er børnevenlig med masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle, og så er der mulighed for at komme helt tæt på musikken med en række bands og djs for de voksne.

Alt i alt kommer du i selskab med 7-800 mennesker, børn og voksne, kokke og frivillige, musikere og andet godtfolk.

Billetten til festivalen giver fri bar hele vejen (øl, most, vand) samt til alle måltiderne (frokost lørdag eftermiddag, overdådig middag lørdag aften og storslået brunch søndag formiddag.

Hav sponserer fisk til kokken Carsten Kyster, der er en af vores faste samarbejdspartnere. Lørdag aften forkæler han gæsterne med vesterhavsblæksprutte med salat af citrongræs, ristet, rå ris, limeblade, mynte, koriander og chilisauce. Hav sponserer derudover røget laks og saltet torsk.

Konkurrencen om to fribilletter til Apple Flower Festival 2018 foregår på vores Facebookside fra d. 18.-22. maj kl. 12, og det eneste du skal gøre er at tagge den person du vil have med samt svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken kok sponserer Hav fisk til?

a) Carsten Kyster eller b) Timm Vladimir

Billetterne har en værdi á 1695 kr. pr. stk. Vinderen bliver kontaktet med det samme.

18.05.2018

konkurrence vind billetter apple flower festival 2018

Flere friskfangede nyheder

fish intro
fiskeauktion torvehallerne hav
SIDSTE SØNDAG OM MÅNEDEN 2017 - 2018
hav skyder vildtsæsonen i gang
EFTERÅR 2017 - VINTER 2018

Se flere nyheder

Nyheder