Kildegården søger medarbejdere (deltid og fuldtid)

Kildegården søger medarbejdere (deltid og fuldtid)

fish intro

Vores afdeling på Kildegårdsvej med frisk fisk og takeaway søger deltids- og fuldtidsmedarbejdere. Er det dig eller en du kender?

Til vores afdeling med frisk fisk og takeaway på Kildegårdsvej i Hellerup søger vi 2-3 deltidsmedarbejdere og 1-2 fuldtidsmedarbejdere.

Som deltidsmedarbejder er det ikke et krav at du er uddannet fiskehandler eller at du har arbejdet som fiskehandler før, men det er et plus. Det vigtigste er, at du har interesse for faget og en positiv indstilling. Derudover skal du være serviceminded og kvalitetsbevidst, være fleksibel, mødestabil og have en høj arbejdsmoral.

Som fuldtidsmedarbejder ser vi gerne at du har arbejdet som fiskehandler før. Men du kan også have en baggrund som kok, hvor du har arbejdet med frisk fisk. Det vigtigste er igen, at du har lyst til at have med råvarer af den højeste kvalitet af gøre.

Vi tilbyder at du bliver en del af en af Danmarks bedste fiskebutikker med afdelinger i hhv. Torvehallerne i København og på Kildegårdsvej i Hellerup. Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder det bedste havet har at byde på og vi lægger vægt på ekspertise og faglig stolthed, som vi kombinerer med service i særklasse og højt humør.

Arbejdstiden følger butikkens åbningstider: man-fre kl. 10-18:30, lør 9-14 og søndag lukket. Der vil være lørdagsvagt hver anden uge.

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning til butikschef Sune Wredstrøm Haugaard på kilde@hav.dk eller aflever den i butikken på Kildegårdsvej. Vi ansætter løbende.

Kildegården
Kildegårdsvej 15
2900 Hellerup
+45 70 203 202 (tast 3)
kilde@hav.dk

26.01.2018

kildegården søger medarbejdere

Flere friskfangede nyheder

fish intro
fiskeauktion torvehallerne hav
SIDSTE SØNDAG OM MÅNEDEN 2017 - 2018
hav skyder vildtsæsonen i gang
EFTERÅR 2017 - VINTER 2018

Se flere nyheder

Nyheder