Kampagne på Gold og White Sturgeon fra Rossini Caviar

Kampagne på Gold og White Sturgeon fra Rossini Caviar

fish intro

I samarbejde med Rossini Caviar har vi tilbud på Gold og White Sturgeon. Tilbudet gælder fra d. 28. juli i begge vores butikker og så længe lager haves

Gold: Gold er den seneste type af caviar på verdensmarkedet. Støren bliver kønsmoden i sit 7. leveår og vejer fra 30 kilo til 50 kilo ved slagtning. Den er kendetegnet ved at have det største udbytte af caviar i bugen af alle arter. Gold er med sine store lyse æg og elegante pop i membranen en eftertragtet variant. Smagen er afbalanceret, cremet og mineralsk. Dens meget faste membran giver brede muligheder i anvendelsen - kan benyttes i varme saucer og retter uden at membranen brydes.

White Sturgeon: Den hvide stør er blandt de ældste arter og kan i naturen blive op til 100 år gammel, veje op til 400 kg og nå en længde på 6 meter. Den stammer oprindeligt fra de californiske floder og bliver kønsmoden i sit 11. leveår. Den vejer mellem 45 og 75 kilo ved slagtning. Smagen er sart, mild, delikat og smøragtig. Den egner sig ikke som ingrediens i varme retter, men skal nydes simpelt. Det er den perfekte introduktion til caviar!

Tilbudet gælder fra d. 28. juli i vores butikker i hhv. Torvehallerne og på Kildegårdsvej i Hellerup og så længe lager haves. Pris: 30 g 299 kr. (Normalpris hhv. 425 kr. for Gold og 360 kr. for White Sturgeon.)

20.07.2017

Kampagne på Gold og White Sturgeon fra Rossini Caviar

Se flere nyheder

Nyheder