I sæson: Søkogte jomfruhummere - HAV

I sæson: Søkogte jomfruhummere

fish intro

Søkogte jomfruhummere er smagen af sol og sommer, hvor de er i sæson

Søkogte jomfruhummere er en unik råvare. De kommer fra Skagen, hvor de koges i søvand lige efter fangsten direkte på båden. Det giver dem en endnu mere delikat smag.

”Normalt er jeg ikke fortaler for at koge jomfruhummer. Jeg synes, at de skal steges, grilles eller ristes i ovnen, så du lige som får noget smag fra skallen ind i kødet. Men ved at koge dem levende eller tæt på levende, så bevarer du al saft og kraft i dem, og det giver virkelig noget smag til dem”, siger Tommy Raabo Fischer om de søkogte jomfruhummere.

Spis dem med brød, en af vores hjemmelavede mayonnaiser eller dressinger og frisk dild. Eller prøv dem på grillen med masser af krydderier. Det er smagen af sol og sommer.

01.08.2017

Se flere nyheder

Nyheder