Helt vildt: 100 gratis fasansliders!

Helt vildt: 100 gratis fasansliders!

fish intro

Nikolaj Juel, der har bloggen 'Walk on the Wild Side', har udgivet sin første kogebog i samme navn. I anledning af at vildtsæsonen er på sit højeste, vil han lave 100 gratis fasansliders!

Nikolaj Juel er en af vores faste samarbejdspartnere. Sidste år skød han vildtsæsonen i gang sammen med os med smagsprøver på hjort med hokkaidogræskarpuré og salsa verde og senest har han været dommer i vores bloggerkonkurrence med Seamore.

Han har bloggen 'Walk on the Wild Side', hvorfra han har leveret opskrifter til Børsens 'Pleasure' og nu har han samlet dem og udgivet sin første kogebog i samme navn. Opskrifterne er med fisk og vildt, som han selv fanger og laver mad med i den vilde og rå natur. Nikolaj giver dig nogle af opskrifterne her.

I anledning af at vildtsæsonen er på sit højeste, vil Nikolaj lave 100 gratis fasansliders. Slider er et amerikansk ord for miniburger, men det gør ikke oplevelsen mindre af den grund.

Vi forhandler fasaner til 60 kr. for 1 stk. og 150 kr. for 3 stk. Opskriften på fasansliders får du også her, så der er ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i at lave mad med vildt. Se hele vores udvalg af vildt her.

Deltag i konkurrencen om at vinde et signeret eksemplar af kogebogen 'Walk on the Wild Side' her.

Hvad: 100 gratis fasansliders
Hvor: Hav, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1360 København K
Hvornår: 14. december kl. 14-16

07.12.2017

100 gratis fasansliders

Flere friskfangede nyheder

fish intro
hav vildtsæson
EFTERÅR 2017 - VINTER 2018
oyster trophy week 2017
3 - 4 november 2017

Se flere nyheder

Nyheder