Hav x Raavare: Den maritime påskefrokost - HAV

Hav x Raavare: Den maritime påskefrokost

fish intro

I Hav fik vi øjnene op for Karl Ejner Jørgensen, der gemmer sig bag madbloggen ’Raavare’, da han var forbi og forsyne sig med stenbiderrogn til opskriften ’Stenbiderrogn på sprøde kartoffelskræller med safranmayo’ . Det er en af de lækreste opskrifter med stenbiderrogn vi nogensinde har set! Vi spurgte ham derfor om han kunne tænke sig at komme med nogle bud på en maritim påskefrokost.

Det ene bud lyder på 'Rejecocktail med chilidressing, chips og stenbiderrogn’ og det andet på 'Rimmet laks med perrodsmayo, rødbede og sprødt skind' Velbekomme.
Se mere her:
www.raavare.dk
www.facebook.com/raavare

Hav holder åbent alle dage i Påsken
Skærtorsdag kl. 11-17
Langfredag kl. 11-17
lørdag kl. 10-18
Påskedag kl. 11-17
2. Påskedag kl. 11-17

God påske og på gensyn

24.03.2016

Hav x Raavare

Se flere nyheder

Nyheder