Hav x Johns Hotdog Delis nytårskur - HAV

Hav x Johns Hotdog Delis nytårskur

fish intro

Henri fra Hav og John, indehaver af Johns Hotdog Deli, er værter ved årets nytårkur med østers, hotsauce og hottere på menuen

Henri Lee fra fiskehandlen Hav og John Jensen, der er indehaver af Johns Hotdog Deli - en institution på den københavnske hotdogscene - inviterer til nytårskur i Kødbyen med østers, hotsauce og hottere.

De to værter vil skyde det nye år i gang med et brag af en nytårskur og slå et slag for deres samarbejde i det forgange år og det kommende. Et samarbejde, der indtil videre har budt på fire forskellige hotsaucer med bl.a. hindbær og granatæble, der med fordel kan spises med østers.

I dagens anledning vil Henri, der er kok og medejer af Hav, der har flagskibsbutik i Torvehallerne, svinge østerskniven og dele gavmildt ud af hotsauce, som John har håndrørt og hældt på flaske.

Til nytårkuren vil der som noget helt nyt være mulighed for at smage Venø-østers fra Limfjorden, som Hav er blevet eneforhandler af. Og der er sågar en gratis østers til de 100 første gæster.

John vil lave nytårshottere med pølser fra Hallegaard og hjemmelavet tilbehør som grove remoulader, syltede rødløg og sennepper lavet på øl fra Amager Bryghus.

Amager Bryghus sørger også for øl til selve nytårskuren.

Hvad: Hav x Johns Hotdog Delis nytårskur
Hvor: Flæsketorvet 39, 1711 København V
Hvornår: 14. januar 2017 kl. 11-18

14.01.2017


Se flere nyheder

Nyheder