Hav skyder vildtsæsonen i gang 2016 - HAV

Hav skyder vildtsæsonen i gang

fish intro

I Hav er vi ikke kun friske på fisk, men også vildt! Og det bliver helt vildt når vi indtager torvet sammen med to af vores faste samarbejdspartnere kok Nikolaj Juel fra bloggen Walk on the Wildside og madblogger Christopher Bent Hennings fra Kokblog. For at fejre at vildtsæsonen er skudt i gang, laver de to jægere alt fra fasangryde med kartoffelmos og stegt skovduebryst med friséesalat og mørke bær

Hele efteråret og det meste af vinteren vil vores disk bugne af vildt. For i Hav er vi nemlig ikke kun friske på fisk, men også vildt! Vi har et velassorteret udvalg bestående af bl.a. fasan, skovdue, kronhjort, dyreryg, dyrebov, dyrekølle, kanin, hare, elg og gråand.

For at fejre at vildtsæsonen er skudt i gang og for at give inspiration til hvordan du laver mad med vildt, indtager vi torvet sammen med to af vores faste samarbejdspartnere kok Nikolaj Juel fra bloggen Walk on the Wildside og madblogger Christopher Bent Hennings fra Kokblog.

Nikolaj Juel er uddannet kok og har arbejdet på restauranter rundt omkring i verden, bl.a. på Jamie Olivers restaurant ’Fifteen’ og Rose Gray og Ruth Rogers ’The River Café’ i London. Hans retter er inspireret af verden og ofte fuld af eksotiske krydderier. Nikolaj bruger meget af sin tid i naturen, hvor han jæger og fisker. Han leverer opskrifter til bl.a. Børsens ’Pleasure’ og til efteråret udgiver han sin første kogebog.

Madblogger Christopher Bent Hennings fra Kokblog går også på jagt og skyder vildtsæsonen i gang med sin egen opskrift på fasangryde med kartoffelmos og stegt skovduebryst med friséesalat og mørke bær.

Hvad: Hav skyder vildtsæsonen i gang
Hvor: Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K
Hvornår: 12. november kl. 11-15

12.11.2016

Se flere nyheder

Nyheder