Hav åbner østersskole - HAV

Hav åbner østersskole

fish intro

Der vil være mulighed for at blive klogere på den delikate spise, og smage sig igennem flere forskellige østers, når Hav åbner østerskole

Bliv klogere på hvordan du åbner østers, hvordan de smager og hvordan du spiser dem, under kyndig vejledning af Havs personale bestående af faglærte fiskehandlere. Undervejs vil du ligeledes lære om den delikate spises historie og ophav.

BRETAGNE-, GILLARDEAU- OG ANCELINØSTERS
Du får mulighed for at åbne tre forskellige østers: Bretagne, en fransk østers, der dufter og smager af hav; Gillardeau, der er vurderet til at være en af de bedste i verden; og Ancelin, en fast og sødmefuld østers.

Der vil være noget for enhver smag, uanset om du smager østers for første gang i dit liv eller har mange års erfaring udi kunsten at spise østers.

SAMLET HOLD UANSET OM DU ER BEGYNDER ELLER ØVET
3 forskellige østers (Bretagne, Gillardeau og Ancelin*) + 1 glas champagne. Pris: 100 kr.
*med forbehold for ændringer

Der er plads til 6 deltagere på et hold, så tag familie, venner og kolleger i hånden eller kom som du er.

TILMELDING OG BETALING
Tilmelding i butikken eller til koordinator Karina Bergmann: karina@hav.dk. Betaling i butikken på dagen, hvor der også er mulighed for tilkøb af østers og champagne.

Hvad: Hav åbner østersskole
Hvor: Hav, Kildegårdsvej 15, 2900 Hellerup
Hvornår: 1. torsdag om måneden med start d. 1. september 2016 kl. 16-17

01.09.2016

Se flere nyheder

Nyheder