Grill m. Hav x Nordisk Tang - HAV

Grill m. Hav x Nordisk Tang

fish intro

Ændring: Vi har været nødt til at aflyse det første af de to grillarrangementer med Heine Max Olesen. Vi griller stadig lørdag d. 30. juli og Henri griller på egen hånd onsdag d. 13. juli kl. 11-16.

Havs egen Henri Lee fyrer endnu en gang op for grillen i selskab med Heine Max Olesen fra Nordisk Tang. Sammen sørger de for inspiration til hvordan du kan lave mad med frisk fisk og tangprodukter på grill denne sommer

Tangpesto, tangsennep, tangsalt, tangolie og tangtrøffel. Hvordan bruger man det og hvordan bruger man det med frisk fisk? Det vil Henri Lee fra Hav og Heine Max Olesen fra Nordisk Tang give deres bud på, når de fyrer op for grillen og går denne sommer i møde med masser af nye lækre opskrifter og smagsprøver på dem.
Så gå på opdagelse i det maritime skatkammer med Henri og Heine og få inspiration til hvordan du griller frisk fisk med tangprodukter. Der vil være mulighed for at blive klogere på tang og de mange gode grunde der er til at spise tang. Tang har stor næringsværdi og et højt indhold af proteiner, kostfibre og sunde fedtstoffer, og så indeholder det 10 til 100 gange flere vitaminer og mineraler end almindelig frugt og grønt.

Der vil ligeledes være mulighed for at købe en signeret udgave af Heines nye kogebog ’Nordisk Tang: En kogebog fra havet’.

Hvad: Grill m. Hav x Nordisk Tang
Hvor: Torvehallerne, ude foran Hal 1, Rømersgade 18, 1362 København K
Hvornår: 9. og 30. juli 2016 kl. 11-16

13.07.2016

Se flere nyheder

Nyheder