Franske østers til Bastilledagen - HAV

Franske østers til Bastilledagen

fish intro

Frankrigs nationaldag Bastilledagen d. 14. juli skal fejres med franske østers

Er du frankofil eller er du bare vild med østers, kan du med fordel fejre Frankrigs nationaldag Bastilledagen d. 14. juli med et hav af franske østers. Vi har sørget for franske østersklassikere som Gillardeau, Krystale, Perle Noir, Bretagne og Fine de Claire.

Gillardeau: Er kendt som mærkevareøstersen over dem alle og serveres på flere Michelinrestauranter. Er fed, cremet og nødde-agtig.

Krystale: En nyere klassiker fra Normandiet og kåret som Frankrigs bedste østers i 2016 og 2017.

Perle Noir: Er favoritten blandt medarbejderne i Hav. Er også fed og nødde-agtig i smagen.

Bretagne: En samlebetegnelse for (stillehavs)østers fra forskellige bassiner ved den franske Atlanterhavskyst. En ’saltvandsindsprøjtning’.

Fine de Claire: Er en lille, fin, fransk østers. Fås for kun 100 kr. for 10 stk.

Du kan som altid købe østers stykvis eller vælge mellem vores østersmenuer. Få dem åbnet og indtaget på torvet eller tag dem med i den nærmeste park og find petanquespillet frem.

Bon appétit.

Hvad: Bastilledagen
Hvor: Hav, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1361 København K
Hvornår: 14. juli 2017 kl. 10-20

11.07.2017


Se flere nyheder

Nyheder